Pijnlijk knie bij het opstaan? OCON helpt.

U heeft last van pijn in uw knie bij het opstaan, maar ook zitten op uw knie doet pijn. Vraagt u zich ook af, of er niet iets aan gedaan kan worden, zodat u zonder pijn door het leven kunt?

Denkt u dan eens na over een bezoekje aan OCON Orthopedische kliniek. Hier staat een team gespecialiseerde orthopedische chirurgen voor u klaar.

 

Hoe ontstaat pijn in knie bij het opstaan?

Er zijn diverse mogelijkheden waardoor u een pijnlijke knie bij opstaan heeft. Dit kan bijvoorbeeld te maken hebben met één van volgende oorzaken:- slijtage- trauma- overbelasting- een aangeboren afwijking

 

Wanneer komen pijnlijke knieën voor?

Er is niet één duidelijke reden aan te wijzen die zorgt voor pijnlijke knieën.Een oorzaak kan zijn dat u een beroep heeft waarbij u vaak zwaar moet tillen. Het kan ook zo zijn dat uw knieën versleten zijn doordat u een dagje ouder wordt.Wilt u graag een afspraak maken bij OCON? Dit kan alleen als u een verwijzing van uw huisarts heeft. Maak voordat u contact met ons opneemt eerst een afspraak met uw huisarts. Uw huisarts bepaalt of een afspraak bij OCON noodzakelijk is.