Heel veel mensen hebben wel eens last van hun knieën

 

Onze knieën zijn ook gevoeliger voor blessure of kwaaltjes dan andere lichaamsdelen, juist doordat ze veel onverwachte bewegingen maken en soms ook zwaar worden belast. Als u echter heel veel last heeft van uw knieën, bijvoorbeeld bij het strekken van de knie, of bij het traplopen, dan is het raadzaam om u voor deze vervelende klachten te laten behandelen. Blijft u niet te lang doorlopen met pijn in uw knieën. Bij OCON kunt u terecht voor een gespecialiseerde behandeling bij klachten aan de knie.

Of u nu uw knie niet goed kunt strekken of pijn ervaart bij het zitten op de knie, de orthopedisch chirurgen bij OCON stellen een op maat gesneden behandeling samen, met als doel uw klachten te goed mogelijk te verhelpen. Wij hebben jarenlange ervaring met de behandeling van pijnlijke knieën. Dat maakt het beter.

 

Wilt u graag een afspraak maken bij OCON? Dit kan alleen als u een verwijzing van uw huisarts heeft. Maak voordat u contact met ons opneemt eerst een afspraak met uw huisarts. Uw huisarts bepaalt of een afspraak bij OCON noodzakelijk is.