Pijn in de kuit bij rust

Pijn in kuiten bij rust is een reden om naar de huisarts te gaan. Wanneer u aangeeft dat u al langer klachten heeft, kan dit voldoende zijn voor de huisarts om u door te verwijzen naar een orthopedisch chirurg in OCON.

 

Pijn in kuiten tijdens lopen mat af

Vermoeidheid door doorlopende pijn is begrijpelijk. Laat de oorzaak van de pijnlijke kuiten in rust eens goed onderzoeken. Wat zou de oorzaak kunnen zijn? Misschien een verkramping of een ontstoken spier. De orthopedisch chirurg van OCON kan u na onderzoek informatie geven. Laten we hopen dat u geen operatie nodig heeft.

 

Behandeling van pijn aan kuit in rust

Bij OCON Sportmedische kliniek kunt u een goed behandeling krijgen van pijn in kuiten bij rust. Dit kan operatief zijn of anders. De kosten hiervan worden vaak via uw zorgverzekering vergoed op voorwaarde dat uw huisarts wel een verwijsbriefje heeft gegeven.

 

Consult bij OCON voor pijn in kuit bij lopen

Wilt u op consult in de OCON Sportmedische kliniek? Vindt uw huisarts ook dat er een orthopedisch chirurg naar uw klachten van pijn in kuit bij rust moet kijken? Vraag meteen om een verwijsbrief aan uw eigen huisarts. OCON, dat maakt het beter!