Pijn aan schouder voorkant

 

Pijn aan schouder voorzijde geeft ook pijn in de arm. Als dit lang duurt dan is er iets goed mis. Ga met de pijn aan voorkant van schouder naar de huisarts en laat de dokter de situatie bekijken. Het kan zijn dat de arts u doorverwijst naar de OCON Sportmedische kliniek. Deze kliniek is gespecialiseerd in sportblessures. Zij analyseren uw schouderpijn aan voorkant.

 

Operatieve behandeling van schouderpijn aan voorzijde

Bij een trauma en voorkant schouder pijn kan een orthopedisch chirurg bij OCON zeggen of er een operatie nodig is om de schouder pijnloos te krijgen. De operatie kan ook in de OCON sportmedische kliniek uitgevoerd worden. De voorwaarde is wel dat er een verwijsbriefje door de huisarts is uitgeschreven.

 

Spierpijn in schouders

Schouder spierpijn is hinderlijk en put uit. U kunt er als u niet oppast ook rugklachten bij krijgen of slapeloosheid. Ga daarom altijd snel naar de huisarts met blijvende klachten van spierpijn in schouder. Vraag zelf om een verwijsbrief voor OCON, wanneer u behoefte heeft aan de visie van een orthopedisch chirurg over de spierpijn in schouder.

 

Maak snel een afspraak met uw huisarts voor het verkrijgen van een verwijsbrief voor OCON. Hoe eerder de afspraak hoe eerder u weet wat er aan de hand is met de spieren in schouder en wat de oorzaak is van de vervelende pijn. Doe het meteen!