Weg met de pijn in uw schouder, arm of hand!

 

Een sportmedische kliniek die aan betrokken zorg en vakkundige kennis veel waarde hechten. Dat is OCON en dat maakt het beter! In deze kliniek worden veel patiënten met sportmedische aandoeningen behandeld. Ook voor pijn in uw schouder, arm of hand bent u hier aan het juiste adres!De pijn kan ontstaan door overbelasting: door een bepaalde beweging vaak te doen kan een hevige pijn ontstaan. Bovendien kan ook een verkeerde houding, een plotselinge beweging of een ontsteking de boosdoener zijn. Daarnaast kan spierpijn een vervelende pijn veroorzaken.

Pijn in de armen komt veel voor bij oudere mensen, want door slijtage kunnen allerlei pijntjes in de arm optreden. Daarnaast hebben ook veel sporters last van pijnlijke armen en schouders. Met name gewichtsheffers, handballers en volleyballers zijn een risicogroep. De schouder en de arm bestaan uit verschillende soorten botten waaronder het sleutelbeen, de bovenarm, het schouderblad en de ellepijp. In combinatie met veel spieren, kraakbeen en pezen is de arm een sterk en flexibel gewricht. Als u daarom last heeft van pijn in uw schouder, arm of hand bent in bij OCON in goede handen!

 

Wilt u graag een afspraak maken bij OCON? Dit kan alleen als u een verwijzing van uw huisarts heeft. Maak voordat u contact met ons opneemt eerst een afspraak met uw huisarts. Uw huisarts bepaalt of een afspraak bij OCON noodzakelijk is.