Pijn in schoudergewrichten

 

Pijn in schoudergewrichten kan ontstaan door een sportblessure maar ook andere oorzaken kunnen zorgen voor ongemak in het schoudergewricht. Oudere mensen hebben vaker last van slijtage aan het gewricht terwijl ook ontstekingen of problemen met pezen of kraakbeen voor vervelende pijn kunnen zorgen. Vooral sporters kunnen op een bepaald moment problemen krijgen met het schoudergewricht. De specialisten van sportmedische kliniek OCON beschikken over de nieuwste apparatuur om op deskundige wijze de klachten te analyseren en een behandelplan op te stellen.

Orthopedische kliniek OCON heeft dezelfde deskundigheid en kan eveneens zorgen voor een voorspoedige genezing. Nazorg is ook aanwezig en kan zorgen voor probleemloos toekomstig gebruik van het gewricht. Het schoudergewricht bestaat uit spieren, kraakbeen, botten en pezen. Ieder van deze onderdelen kunnen op de een of andere manier zorgen voor pijn in het gewricht. Zorgvuldig onderzoek door OCON kan uitwijzen waar het probleem zit en hoe de blessure behandeld moet worden. De moderne kliniek van OCON beschikt over geavanceerde apparatuur, technieken en gespecialiseerde orthopedische chirurgen.

Voor een afspraak kunt u altijd bellen met OCON of OCON Sportmedische kliniek. Het is altijd noodzakelijk om eerst een afspraak te maken met uw huisarts. Zodra de huisarts toestemming geeft kan met de afgegeven verwijzing contact gezocht worden met OCON.