Rugklachten en pijn in bovenbenen

 

Rugklachten an sich zijn al erg vervelend. Maar soms kan pijn in uw rug ook uitstralen naar uw bovenbenen. Dit maakt lopen en zitten vaak erg pijnlijk. Als u last heeft van dergelijke klachten kan een behandeling veel verlichting geven. Pijn in de onderrug kan verschillende oorzaken hebben. Slijtage in uw rug door overbelasting komt vaak voor. Bijvoorbeeld indien u fysiek zwaar werk heeft, waarin u veel moet tillen.

Maar pijn in de rug kan ook veroorzaakt worden door een blessure, spit of hernia. Pijn in de rug kan ervoor zorgen dat u de rug zo belast of verkrampt, dat de pijn ook uitstraalt naar de bovenbenen. Dit kan uw dagelijks functioneren op een heel vervelende manier beïnvloeden.Bij OCON werken ervaren orthopedisch chirurgen, die gespecialiseerd zijn in de behandeling van rugpijn en de daarmee samenhangende pijn in uw benen.

De specialisten van OCON zoeken naar de oorzaak van de pijn en proberen uw klachten zo goed mogelijk te verhelpen en uw pijn te verlichten. Dat maakt het beter.

Wilt u graag een afspraak maken bij OCON? Dit kan alleen als u een verwijzing van uw huisarts heeft. Maak voordat u contact met ons opneemt eerst een afspraak met uw huisarts. Uw huisarts bepaalt of een afspraak bij OCON noodzakelijk is