Pijn in de rug komt heel vaak voor.

Veel mensen hebben hier wel eens last van. Sommige mensen ervaren ook rugpijn tijdens het hoesten. Dat is natuurlijk erg vervelend, helemaal omdat hoest iets is wat u niet kunt tegenhouden. U kunt de pijn in de rug door het hoesten dus ook niet vermijden. Als u denkt dat u maar met deze pijn moet leren leven, omdat er toch mits tegen te doen valt, dan munt u wellicht een keer hulp zoeken bij een specialist. Heel vaak zijn uw klachten juist goed te verhelpen.

Bij OCON kunt u terecht voor de behandeling van allerlei klachten. Bij OCON werken medisch specialisten met jarenlange ervaring die u zo goed mogelijk proberen te helpen bij het verminderen van uw pijn, ook de pijn in uw rug veroorzaakt door gehoest. Wij hebben jarenlange expertise opgebouwd met de behandeling van rugpijn als gevolg van gehoest. Zo kunt u weer vrij bewegen. En dat maakt het beter.

 

Wilt u graag een afspraak maken bij OCON? Dit kan alleen als u een verwijzing van uw huisarts heeft. Maak voordat u contact met ons opneemt eerst een afspraak met uw huisarts. Uw huisarts bepaalt of een afspraak bij OCON noodzakelijk is.