Rugpijn na het slapen? Nachtelijke rugpijn

 

Ontwaakt u regelmatig met rugpijn? Dit is erg vervelend. OCON is echter gespecialiseerd in de orthopedische behandeling van diverse klachten, waaronder rugklachten. Onze prioriteit is het bieden van optimale zorg aan de patient. U staat bij ons centraal. Dat maakt het beter. Lees hierover eens op https://www.OCON.nl/over/kwaliteit. Rupgijn na het slapen kan verschillende oorzaken hebben. Denk aan overgewicht waardoor er teveel druk op de wervelkolom ontstaat, overbelasting of een foutieve slaaphouding. Nachtelijke rugpijn treft een brede groep mensen.

OCON beseft dit en pleegt daarom breed overleg met verschillende specialisten, om zo voor iedereen een oplossing te vinden.De wervelkolom bestaat uit 24 wervels en daartussen bevindt zich gewichtskraakbeen, waardoor de gewrichten flexibel kunnen bewegen. De wervelkolomchirurgen van OCON weten als geen ander hoe uw rug werkt. Zij werken bovendien samen met andere specialisten, waardoor ze u optimaal kunnen helpen.

OCON kan u helpen om weer pijnvrij te ontwaken - Dat maakt het beter.

 

Wilt u een afspraak maken? Neem eerst contact op met uw huisarts. U heeft een verwijziging nodig voor een behandeling bij OCON.