Met spierpijn in uw arm kunt u dagelijks terecht bij OCON

 

Veel mensen krijgen te maken met spierpijn in de bovenarm. Dit is een lastige en pijnlijke aandoening. Heeft u last van een brandend gevoel in uw arm? De OCON Sportmedische kliniek kan u helpen. Met een doorverwijzing van uw huisarts kunt u terecht bij een van onze orthopedisch chirurgen. Spierpijn in de arm is bij jonge mensen vaak het gevolg van overbelasting. Maar ook veel ouderen hebben last van spierpijn in de bovenarmen. Als de spieren in uw bovenarm pijn doen, kan er sprake zijn van een trauma of slijtage van gewrichten.Wat veroorzaakt die brandende pijn in uw bovenarm? Veel achter de computer zitten of veelvuldig tillen bijvoorbeeld. Pijn in de spieren van uw bovenarm kan ook ontstaan door intensief sporten of door een aangeboren afwijking.

De bovenarm is het gedeelte tussen de schouder en de elleboog. Rond het opperarmbeen liggen spieren die we allemaal dagelijks en veelvuldig gebruiken. Brandende armen zijn dus snel aan de orde.

 

Staat u op het punt contact op te nemen met OCON? Wij wijzen u er op dat u een verwijzing van uw huisarts nodig heeft. Uw huisarts kan beslissen of het nodig is een afspraak te maken met OCON. Heeft u een verwijzing, dan kunt u bij OCON terecht!