Waardoor kan spierpijn in uw rug veroorzaakt worden?

 

Iedereen heeft wel eens een verkeerde beweging gemaakt waardoor er een pijnscheut door uw rug gaat. Gelukkig gaat dit meestal al heel snel weer over. Mochten uw pijnklachten aan blijven houden, brengt u dan eens een bezoek aan OCON Orthopedische kliniek. Daar staat een compleet team met onder andere orthopedisch chirurgen voor u klaar, om u daar zo snel en goed mogelijk vanaf te helpen. Veel voorkomende oorzaken van spierpijn in de rug kunnen zijn:

  • trauma

  • aangeboren afwijkingen

  • overbelasting

  • slijtage

 

Waardoor komt spierpijn in rug?

Zoals gezegd kan spierpijn en lage rugpijn in spieren veroorzaakt worden door een verkeerde beweging die u gemaakt heeft. Toch komt het veel vaker voor dat rugspieren pijn veroorzaken door hele andere redenen zoals het beroep wat u uitoefent. U kunt zich voorstellen dat wanneer u elke dag zwaar moet tillen voor u werk, dit niet bevorderlijk zal zijn voor de rugpijn in spieren. Ook als u ouder wordt merkt u vaak dat u meer last zult hebben van pijntjes, simpelweg door slijtage.

 

Wat kan OCON doen aan uw pijn in rug?

OCON Orthopedische kliniek stelt u als patiënt steeds centraal om u op die manier zo goed en zo snel mogelijk weer op de been te helpen. 'Dat maakt beter' is dan ook het motto van OCON. Kiest u ervoor om een behandeling te ondergaan bij OCON dan bent u verzekerd van een team dat zeer breed gespecialiseerd is.

 

Behalve bovengenoemde, richt OCON zich ook op de behandeling van sporters. Door hun ervaring is men in staat om u zeer deskundig terzijde te staan.Wilt u graag een afspraak maken bij OCON? Dit kan alleen als u een verwijzing van uw huisarts heeft. Maak voordat u contact met ons opneemt eerst een afspraak met uw huisarts. Uw huisarts bepaalt of een afspraak bij OCON noodzakelijk is.