phone icon 088 - 708 5876 Login medewerkers

Route locatie 't Woolde


​Bezoekadres

Geerdinksweg 130
7555 DR HengeloIndien u als patiënt een heup- of knievervangende operatie hebt ondergaan kunt u na uw verblijf in het ziekenhuis twee dagen (en drie nachten) extra herstellen van de operatie of werken aan uw revalidatie in een comfortabele, rustige en gastvrije omgeving.

Ocon Care is een samenwerking tussen Ocon en Carintreggeland en een hotel voorziening gelegen in woonzorgcentrum Het Woolde in Hengelo.

Let op: de ingang van OCON bevindt zich aan de achterzijde van het pand. Om hier te komen gebruikt u de ingang aan de Deldenerstraat.


Met de auto

Vanaf de A35

Neem afslag 28-Delden naar N346 richting Delden/Hengelo-West. Sla linksaf naar de Deldenerstraat/N346. Ga verder op de Deldenerstraat. Neem na 850m op de rotonde de 2e afslag en rijd door op de Deldenerstraat. Rijd bij de kruising rechtdoor. Neem de eerste afslag links naar de ingang van het gebouw.


Met openbaar vervoer

Trein
Het dichtstbijzijnde treinstation voor deze locatie is centraal station Gezondheidspark Hengelo.

Bus
De dichtstbijzijnde bushalte voor deze locatie is de halte Robert Kochstraat. Dit is buslijn 14. Vanaf deze halte is het 4 minuten lopen naar de ingang. U kunt buslijn 50 pakken en uitstappen bij halte Balistraat. Vanaf daar is het 10 minuten lopen.