phone icon 088 - 708 5876 Login medewerkers

Sportverenigingen

Samenwerken om de doelen van onze sporters te realiseren. OCON Sportmedische kliniek werkt nauw samen met sportverenigingen om sport zo goed mogelijk te kunnen begeleiden. 

Sportverenigingen

​Samenwerken om de doelen van onze sporters te realiseren. OCON Sportmedische kliniek werkt nauw samen met sportverenigingen om sport zo goed mogelijk te kunnen begeleiden. Wij verlenen sportmedische zorg aan (weer) beginnende sporters, recreatieve sporters, wedstrijdsporters en topsporters.

​Er staat een team van specialisten in sportzorg voor u klaar, achter één loket. U kunt bij ons terecht voor al uw vragen, problemen of begeleiding op sportmedisch gebied. Zowel voor de behandeling van sportblessures of andere sport-gerelateerde klachten of net juist het voorkomen hiervan, als voor begeleiding bij trainingsopbouw en prestatiebevordering.

Onze partners

Sportscholen

De begeleiding van jonge topsporters vraagt ook om professionele medische begeleiding. OCON Sportmedische kliniek biedt professionele sportscholen voor jonge talenten professionele medische begeleiding.

​Er staat een team van specialisten in sportzorg voor deze sporters klaar, achter één loket. Zij kunnen bij ons terecht voor al hun vragen, problemen of begeleiding op sportmedisch gebied. Zowel voor de behandeling van sportblessures of andere sport-gerelateerde klachten of net juist het voorkomen hiervan, als voor begeleiding bij trainingsopbouw en prestatiebevordering.

Onze partners

Sportevenementen

Bent u als organisator of deelnemer van een sportevenement op zoek naar professionele medische ondersteuning of een keuring?

​OCON Sportmedische kliniek biedt ook medische hulp bij sportevenementen. Denk hierbij aan (verplichte) sportmedische keuringen vooraf of de behandeling van blessures.

Onze partners

Topclubs

OCON Sportmedische kliniek biedt de meest hoogwaardige medische expertise wanneer het gaat om orthopedische behandelingen.

Als topsporter weet u daarom zeker dat u in goede handen bent. Zo begeleiden wij op dit moment al clubs als FC Twente en Giant Alpecin.

Onze partners

Laatste OCON nieuws

Editie 8 OCON magazine

Beste lezer, Het is alweer 5 maanden geleden dat ik mijn vorige voorwoord schreef; het was december 2020 en de druk op de ziekenh...

20-05-2021

Goede voorbereiding houdt beginnende fietser in het zadel

Corona heeft ons leven flink ontwricht en diverse sectoren in de samenleving tot stilstand gebracht. Anderzijds heeft het geleid t...

14-04-2021

FC Twente/Heracles Academie en OCON Sportmedische kliniek gaan partnerschap aan voor de komende jaren

Orthopedische en Sportmedische Kliniek OCON was al jaren verantwoordelijk voor de ontwikkeling van het sportmedische beleid van FC...

09-03-2021
Bekijk alle nieuwsberichten

Agenda

Open dag van Zorg en Welzijn

Meer informatie en het programma volgen.

17-03-2018

AA Drink FBK Games sportmedisch symposium

Op donderdag 8 juni wordt voor de 8e keer het AA Drink FBK sportmedisch symposium georganiseerd. OC...

08-06-2017

FBK Classics

Aanstaande donderdag 8 juni van 10.00 tot 14.00 uur vindt de FBK Classics plaats. Tijdens deze FBK...

08-06-2017
Bekijk de volledige agenda

Blog

Help fouten voorkomen - Tips van de...orthopeed

Niemand zit te wachten op onnodige fouten. Zeker niet in de zorg, omdat dit verregaande gevolgen kan hebben. Maar hoe zorgen artse...

21-12-2015

Voorste kruisband gescheurd: opereren of niet?

De voorste kruisband is een belangrijke stabilisator van de knie. In Europa ontstaan de meeste voorstekruisbandscheuren bij voetba...

15-07-2015

Een botbreuk: moet de operatie met spoed?

De gedachte dat bij een botbreuk een operatie de beste behandeling is, is nog altijd springlevend, merk ik in de dagelijkse prakti...

04-03-2015
Bekijk alle blogartikelen

Over OCON Sportmedische kliniek

​OCON Sportmedische kliniek is een kliniek met veel specialistische ervaring in sportorthopedie, sportgeneeskunde en sportfysiotherapie, waar patiënten op een gastvrije manier in een moderne omgeving worden behandeld.

Lees meer over OCON