Sportverenigingen

Samenwerken om de doelen van onze sporters te realiseren. OCON Sportmedische kliniek werkt nauw samen met sportverenigingen om sport zo goed mogelijk te kunnen begeleiden. 

Sportverenigingen

​Samenwerken om de doelen van onze sporters te realiseren. OCON Sportmedische kliniek werkt nauw samen met sportverenigingen om sport zo goed mogelijk te kunnen begeleiden. Wij verlenen sportmedische zorg aan (weer) beginnende sporters, recreatieve sporters, wedstrijdsporters en topsporters.

​Er staat een team van specialisten in sportzorg voor u klaar, achter één loket. U kunt bij ons terecht voor al uw vragen, problemen of begeleiding op sportmedisch gebied. Zowel voor de behandeling van sportblessures of andere sport-gerelateerde klachten of net juist het voorkomen hiervan, als voor begeleiding bij trainingsopbouw en prestatiebevordering.

Onze partners

Sportscholen

De begeleiding van jonge topsporters vraagt ook om professionele medische begeleiding. OCON Sportmedische kliniek biedt professionele sportscholen voor jonge talenten professionele medische begeleiding.

​Er staat een team van specialisten in sportzorg voor deze sporters klaar, achter één loket. Zij kunnen bij ons terecht voor al hun vragen, problemen of begeleiding op sportmedisch gebied. Zowel voor de behandeling van sportblessures of andere sport-gerelateerde klachten of net juist het voorkomen hiervan, als voor begeleiding bij trainingsopbouw en prestatiebevordering.

Onze partners

Sportevenementen

Bent u als organisator of deelnemer van een sportevenement op zoek naar professionele medische ondersteuning of een keuring?

​OCON Sportmedische kliniek biedt ook medische hulp bij sportevenementen. Denk hierbij aan (verplichte) sportmedische keuringen vooraf of de behandeling van blessures.

Onze partners

Topclubs

OCON Sportmedische kliniek biedt de meest hoogwaardige medische expertise wanneer het gaat om orthopedische behandelingen.

Als topsporter weet u daarom zeker dat u in goede handen bent. Zo begeleiden wij op dit moment al clubs als FC Twente en Giant Alpecin.

Onze partners

Laatste OCON nieuws

Achter de schermen bij de medische keuring

Voordat een speler tekent bij FC Twente, wordt hij eerst uitgebreid medisch gekeurd. Roy Hoogeslag is orthopedisch chirurg en knie...

03-09-2017

Tom Dumoulin wint Ronde van Italië

Tom Dumoulin, renner van Team Sunweb, is de winnaar van de honderdste editie van de Giro d’Italia. Hij is de eerste Nederlander di...

30-05-2017

Succesvolle en sportieve open dag bij OCON Sportmedisch kliniek!

Zaterdag 18 maart was de open dag bij OCON sport. Het was een ontzettend gezellige dag vol met sportieve activiteiten en informati...

30-03-2017
Bekijk alle nieuwsberichten

Agenda

AA Drink FBK Games sportmedisch symposium

Op donderdag 8 juni wordt voor de 8e keer het AA Drink FBK sportmedisch symposium georganiseerd. OC...

08-06-2017

FBK Classics

Aanstaande donderdag 8 juni van 10.00 tot 14.00 uur vindt de FBK Classics plaats. Tijdens deze FBK...

08-06-2017

Open Dag van de Zorg 2017

Meer informatie volgt binnenkort.

18-03-2017
Bekijk de volledige agenda

Blog

Help fouten voorkomen - Tips van de...orthopeed

Niemand zit te wachten op onnodige fouten. Zeker niet in de zorg, omdat dit verregaande gevolgen kan hebben. Maar hoe zorgen artse...

21-12-2015

Voorste kruisband gescheurd: opereren of niet?

De voorste kruisband is een belangrijke stabilisator van de knie. In Europa ontstaan de meeste voorstekruisbandscheuren bij voetba...

15-07-2015

Een botbreuk: moet de operatie met spoed?

De gedachte dat bij een botbreuk een operatie de beste behandeling is, is nog altijd springlevend, merk ik in de dagelijkse prakti...

04-03-2015
Bekijk alle blogartikelen

Over OCON Sportmedische kliniek

​OCON Sportmedische kliniek is een kliniek met veel specialistische ervaring in sportorthopedie, sportgeneeskunde en sportfysiotherapie, waar patiënten op een gastvrije manier in een moderne omgeving worden behandeld.

Lees meer over OCON