Orthopedie in Geldrop

 

Wanneer u veel waarde hecht aan goede service, veel kennis en professionaliteit, is OCON een hele goede keuze. Onze kliniek is gevestigd in Hengelo en Almelo, nu is dit helaas niet om de hoek. Maar goede service, veel kennis en professionaliteit weegt natuurlijk veel zwaarder dan de afstand! Bij ons weet u zeker dat u in goede handen bent.

 

Bij OCON bent u aan het juiste adres voor de behandeling van verschillende aandoeningen, waar u ook desgewenst gedurende een reeks van behandelingen wilt overnachten in een luxe appartement. Wij bieden u de mogelijkheid om gedurende het behandeltraject een appartement te huren. Ook om tot rust te komen, bijvoorbeeld na een heup vervangende operatie, kunt u in woonzorgcentrum Het Woolde in Hengelo een appartement huren.

 

Wilt u graag een afspraak maken bij OCON? Dit kan alleen als u een verwijzing van uw huisarts heeft. Maak voordat u contact met ons opneemt eerst een afspraak met uw huisarts. Uw huisarts bepaalt of een afspraak bij OCON noodzakelijk is.