Sportblessure? Een goede orthopeed biedt uitkomst

 

Het regelmatig beoefenen van een sport is gezond voor het lichaam en de geest, en zorgt ervoor dat mensen zich fitter en energieker voelen. Desondanks kan sport ook leiden tot letsel. Het aantal blessures door sport ligt jaarlijks zelfs rond de vier miljoen. Ongeveer twintig procent daarvan moet zich onder medische behandeling laten stellen, waarvan een groot deel bij de sportorthopeed terechtkomt. Gelukkig valt de ernst van de blessures over het algemeen mee en zijn sporters vaak snel weer op de been. Zij kunnen dan ook rekenen op revalidatie en ondersteuning van de beste ziekenhuizen van Nederland, zoals OCON Sportmedische kliniek in Twente.

 

OCON - beste orthopeed van Nederland

 

Wanneer u sport orthopedie nodig heeft, wilt u zich natuurlijk laten behandelen door een deskundige sportorthopeed of sportarts. OCON Sportmedische kliniek heeft een professioneel team, bestaande uit specialisten in de sportzorg. Zij weten alles van sportletsel en hebben een passend en doeltreffend antwoord op al uw sport gerelateerde klachten en blessures. De sportpolikliniek bevindt zich in hetzelfde gebouw als de Ziekenhuisgroep Twente (ZGT) en staat in Hengelo. Hierdoor is het mogelijk om nauw samen te werken met specialisten van de ZGT, waardoor OCON Sportmedische kliniek zich kan meten met het beste ziekenhuis van Nederland.

 

Ook beste orthopeed voor andere behandelingen

 

Naast een uitstekend aangeschreven kliniek voor sportorthopedie, behandelt OCON ook orthopedische aandoeningen van niet-sporters. De kliniek wordt bijvoorbeeld aangeraden voor mensen die zich onder behandeling willen stellen van de beste orthopeed van Nederland voor een knie- of andere gewrichtsaandoening. Er zijn meerdere redenen waarom men OCON Orthopedische kliniek en OCON Sportmedische kliniek tot de beste ziekenhuizen rekent:

  • Patiëntgerichtheid

  • Snel herstel

  • Professionele voorzieningen

  • Uitgebreide revalidatiemogelijkheden

 

Tot de specialisaties van de OCON-klinieken behoren onder meer hand-, pols- en vingerchirurgie, kniechirurgie, schouder- en elleboogchirurgie, voet-, enkel- en teenchirurgie, heupchirurgie, rug- en wervelkolomchirurgie en kinderorthopedie. Indien u op zoek bent naar het beste ziekenhuis voor de behandeling van klachten en aandoeningen rond uw gewrichten, dan vindt u deze dus in Twente. Wilt u graag een afspraak maken bij OCON? Dit kan alleen als u een verwijzing van uw huisarts heeft. Maak voordat u contact met ons opneemt eerst een afspraak met uw huisarts. Uw huisarts bepaalt of een afspraak bij OCON noodzakelijk is.