OCON voor brandende pijn in benen

 

U loopt al een poosje te tobben met brandende pijn in benen? U bent bij de huisarts geweest, maar deze kan niets vinden. U legt zich er toch niet bij neer? Vraag een verwijsbrief voor de OCON Orthopedische kliniek voor vervolgonderzoek.

 

Pijnlijke steken in been

 

U wordt gek van de pijnscheuten in been en heeft nog steeds geen duidelijke diagnose? Laat u onderzoeken door een orthopedisch chirurg. U vindt deze in de OCON Sportmedische kliniek. Vertel daar alles over de steken in been en kijk of er een behandeling bij OCON mogelijk is. In elk geval zult u opties over oorzaken horen, zoals zenuwontsteking of spataderen.

 

Met stekende pijn in been behoeft u onderzoek

 

OCON is gespecialiseerd in stekende pijn in been. Er zijn operatieve ingrepen mogelijk van bijvoorbeeld spataderen, maar ook een andere behandeling kan mogelijk uitkomst bieden. De kosten worden vergoed door uw zorgverzekering wanneer u een verwijzende brief naar OCON van uw huisarts heeft.

 

Vraag consult bij de huisarts

 

Een orthopedisch chirurg bij OCON is de aangewezen weg om grondig onderzoek van de steken in benen te krijgen. Stekende pijn in benen kan misschien met een operatie worden verholpen. Regel het consult bij de huisarts nog vandaag, want elke dag is er één teveel met die steek in been. Ga naar OCON, dat maakt het beter!