Stekende pijn in de arm

 

Wie wel eens last heeft van pijnscheuten in de arm of een stekende pijn in de arm, weet hoe vervelend dit kan zijn. Stekende pijn kan optreden in de bovenarm of in de onderarm, of u kunt de pijn over de gehele arm voelen. Als de pijnscheuten in uw arm heel heftig zijn, kunt u wellicht uw arm niet meer volledig gebruiken. Op dat moment is het goed om hulp te zoeken.

 

Een stekende pijn in de arm kan bijvoorbeeld ontstaan door een ontstoken zenuw of een overbelaste spier. De medisch specialisten bij OCON zijn erop getraind om de oorzaak van uw klachten te lokaliseren en op basis daarvan een op maat gesneden behandelplan op te stellen. Onze orthopedisch chirurgen hebben een jarenlange expertise opgebouwd op het gebied van de behandeling van een stekende pijn in de arm, of pijnscheuten in de arm. Zo kunt u uw arm weer pijnloos gebruiken. En dat maakt het beter.

 

Wilt u graag een afspraak maken bij OCON?

 

Dit kan alleen als u een verwijzing van uw huisarts heeft. Maak voordat u contact met ons opneemt eerst een afspraak met uw huisarts. Uw huisarts bepaalt of een afspraak bij OCON noodzakelijk is.