OCON voor uw stekende pijn in de knie!

 

Een sportmedische kliniek die gespecialiseerd is in sportmedische aandoeningen: dat is OCON! Hier worden veel patiënten behandeld met deze problemen. Door de persoonlijke zorg en de gespecialiseerde kennis van de orthopedische chirurgen wordt u goed geholpen. Dat maakt het beter! Wanner u daarom last heeft van een stekende pijn in uw knie, bent u hier aan het juiste adres!Een stekende pijn in uw knie kan veroorzaakt worden door overbelasting, maar ook door een genetische afwijking. Zo kunnen de vorm van de bekken, forse platvoeten, een beenlengteverschil of zwakke spieren een oorzaak zijn van een pijnlijke knie. Een aantal groepen loopt een verhoogd risico op het krijgen van een stekende pijn in de knie.

Veel sporters lopen dit risico en met name de volleyballers, de atleten en de fietsers. Bovendien hebben mensen met een been- of voetafwijking een grote kans om last te krijgen van hun knieën. Vanaf de heup langs het bovenbeen loopt een dikke bindweefselplaat naar de buitenkant van de knie. Deze spier werkt in combinatie met de bilspier. Hier tussen ligt een slijmbeurs om wrijving te voorkomen. Daarnaast bestaat de knie uit de knieschijf, de kruisbanden, de meniscus en nog vele andere onderdelen.Bij OCON bent u aan het juiste adres wanneer u van uw stekende pijn in uw knie af wilt!

 

Wilt u graag een afspraak maken bij OCON? Dit kan alleen als u een verwijzing van uw huisarts heeft. Maak voordat u contact met ons opneemt eerst een afspraak met uw huisarts. Uw huisarts bepaalt of een afspraak bij OCON noodzakelijk is. ?