Stekende pijn in de polsen

 

De pols is vooral door de aanwezigheid van pezen en kraakbeen gevoelig voor overbelasting. Een stekende pijn in de pols wijst dan ook op een veel voorkomende blessure die ook in de sport veelvuldig voorkomt. Ouderen hebben daarentegen vaak last van slijtage en artrose. De specialisten van OCON of OCON Sport zorgen voor een deskundige analyse en bijbehorende behandeling. Met behulp van de modernste technieken worden de problemen onderzocht en kunnen de orthopedische specialisten van OCON in hun kliniek voor een oplossing zorgen.

De pols kent vele aandoeningen waarbij of de pezen, of het aanwezige kraakbeen voor pijn kan zorgen. Slijtage en artrose bij ouderen maar ook tunnelsyndromen en andere problemen met de vele pezen in de pols zorgen soms voor nare pijn. Het team van OCON kent een hechte groep orthopedisch chirurgen die U zeer vakbekwaam van uw klachten kunnen verlossen.

 

Voor een doorverwijzing naar de orthopedische specialisten van OCON heeft u altijd een verwijzing nodig van uw huisarts. Neem dus eerst contact op met uw huisarts waarna een afspraak met OCON gemaakt kan worden. Uw huisarts beslist of een afspraak bij OCON noodzakelijk is.