Pijnlijke steken in rug zijn onhoudbaar

U bent chagrijnig want u heeft nare pijn in zijkant van rug? Bent u al bij uw huisarts geweest met de stekende pijn in rug? Zegt u gewoon: "Dokter ik heb steken in mijn rug". Hij neemt u echt wel serieus! U vreest dat er niets uitkomt? Vraag uw dokter dan om u door te verwijzen naar de OCON Sportmedische kliniek. Hier kunnen ze vast wel ontdekken waar de pijnscheuten in rug vandaan komen.

 

OCON, dat maakt het beter!

Heeft u lang last van steken in onderrug? Heeft u al overwogen om er een orthopedisch chirurg naar te laten kijken? U kunt een serieus probleem hebben met uw rugwervels, dit kan een hernia zijn of een scheefgroei. In de OCON Sportmedische kliniek is geavanceerde techniek aanwezig, evenals ervaren orthopedische chirurgen, die u aan de steek in rug kunnen behandelen.

 

OCON onderzoekt rugpijn

Steken in rug zijn een reden om u te laten door verwijzen door een huisarts naar de OCON Sportmedische kliniek voor gericht orthopedisch onderzoek. De stekende pijn in onderrug moet behandeld worden om weer normaal te kunnen functioneren.

 

Vraag een verwijsbriefje aan uw dokter

U hoopt op genezing van de steken in rug, maar het kan zijn dat hier een operatie door een orthopedisch chirurg voor nodig is. Vraag daarom altijd om een verwijsbrief voor bezoek aan OCON bij uw huisarts.