Stekende pijn in uw schouder? OCON helpt.

 

Heel veel mensen hebben wel eens lat van een brandende of stekende pijn in de schouder. Pijn in de schouder is sowieso vervelend, maar kan problematisch worden als u hierdoor uw schouder en arm niet meer goed kunt gebruiken, of bij elke beweging pijnscheuten voelt. In dat geval is het fijn om te weten dat er specialisten zijn die uw klachten kunnen aanpakken. Pijn of steken in uw schouder kan verschillende oorzaken hebben.

De schouder kan overbelast zijn of u kunt uw schouder hebben verdraaid. Ook kan een zenuw in uw schouder bekneld zijn geraakt. Dit veroorzaakt vaak een brandende, stekende pijn in en rond uw schouder. OCON heeft alle expertise in huis om de klachten aan uw schouder aan te pakken. Onze ervaren orthopedisch chirurgen gaan opzoek naar de oorzaak van de pijn zodat met de juiste behandeling die vervelende stekende of branderige pijn aan uw schouder zo goed mogelijk verholpen wordt. En dat maakt het beter.

 

Wilt u graag een afspraak maken bij OCON? Dit kan alleen als u een verwijzing van uw huisarts heeft. Maak voordat u contact met ons opneemt eerst een afspraak met uw huisarts. Uw huisarts bepaalt of een afspraak bij OCON noodzakelijk is.