Wat moet u doen bij stekende pijn in de voet?

 

De stekende pijn in uw voet of de pijn in enkel bij rust is onverdraaglijk? Ga direct naar uw huisarts voor onderzoek van de pijnlijke steken in voeten of enkels. Komt de huisarts er niet uit, dan verwijst hij u met de pijnlijke enkel in rust door naar de OCON Sportmedische kliniek.

 

Moe door stekende pijn onder voet

U bent moe van de pijnscheuten in voeten en wilt van die klachten af? Laat uw huisarts even kijken naar de stekende pijn onder uw voet en laat u verwijzen naar OCON de sportmedische kliniek, waar men voetchirurgie toepast. Een stekende pijn onder de voet kan van alles zijn. Een kluwen van bloedvaten of een goed - of kwaardaardig gezwelletje. De orthopedisch chirurg kan deze verwijderen.

 

Met pijnlijke steken in de voet naar OCON

Heeft u pijn steken in uw voeten. Houdt u pijn in voeten na rust? Ga ermee naar uw huisarts. U kunt reuma hebben of een ontsteking in uw voeten. De orthopedisch chirurg in de OCON sportmedische kliniek weet raad met de steek in voeten. Zorg dat de huisarts u met de stekende pijn in voeten doorverwijst.

 

Met steken in voeten naar de orthopedisch chirurg

Ga met de steken in voet naar de huisarts. Aarzel niet maar vraag zelf om een verwijsbrief voor een consult in de OCON Sportmedische kliniek. Doe het vandaag nog.