Stijve handen? Pijnlijke gewrichten? Behandeling is mogelijk!

 

Heeft u last van gewrichtspijn of stijfheid in uw handen? Of ervaart u krachtverlies in uw handen? Pijnlijke stijve handen kunnen uw dagelijks functioneren flink beïnvloeden. Immers, u kunt niet meer datgene doen wat u gewend was te doen. Daarom is het fijn om te weten dat behandeling van stijve gewrichten in uw handen mogelijk is. Pijnlijke, stijve handen kunnen verschillende oorzaken hebben. Denk bijvoorbeeld aan gewrichtspijn in uw handen na een ongeval of krachtverlies door overbelasting. Er kan ook sprake zijn van overbelasting indien u uw handen niet bovenmatig gebruikt. Een andere veelvoorkomende oorzaak van stijfheid in uw handen is slijtage door ouderdom.

Niets geks, maar wel erg vervelend. OCON is gespecialiseerd in de behandeling van pijnlijke gewrichten. Een behandeling bij OCON wordt altijd uitgevoerd door een gespecialiseerde en ervaren orthopedisch chirurg. De behandeling is er opgericht de klachten zoveel mogelijk te verlichten, zodat u uw handen weer zo goed mogelijk kunt gebruiken. En dat maakt het beter.

 

Wilt u graag een afspraak maken bij OCON? Dit kan alleen als u een verwijzing van uw huisarts heeft. Maak voordat u contact met ons opneemt eerst een afspraak met uw huisarts. Uw huisarts bepaalt of een afspraak bij OCON noodzakelijk is.