Met stijve heup naar OCON.

Heeft u een opgezwollen heup? Hindert dit bij het lopen? Hoelang blijft u met uw stijve heupen doormodderen? Ga direct naar de huisarts om uw klachten te bespreken. Mogelijk verwijst de dokter u door naar de OCON Sportmedische kliniek voor onderzoek van de pijn in heup en lies en bovenbeen.

 

Pijn in heup bij bovenbeen en lies

Heeft u chronisch pijn in heupen en liezen? Dit kan wijzen op een versleten heup of een verschoven lage rugwervel. De orthopedisch chirurg kan precies zeggen wat de pijn in lies en heup en bovenbeen is. Laat u daarom door uw huisarts verwijzen naar OCON voor verder onderzoek.

 

Opgezwollen heup vraagt medisch onderzoek

Een gezwollen heup die pijn doet, kan zodanig ernstig zijn dat er een operatie moet volgen. De kosten hiervoor worden vergoed door de Zorgverzekering op voorwaarde dat er een verwijsbriefje van de huisarts is. In de OCON Sportmedische kliniek kunt u zonder verwijsbrief niet terecht bij de orthopedisch chirurg met uw gezwollen heup. Er is wel een uitzondering voor een sportblessure waarbij de sportarts u op OCON gewezen heeft.

 

De huisarts verwijst naar OCON

Wilt u graag dat uw heup op slot gediagnosticeerd wordt in de OCON Sportmedische kliniek door een orthopedisch chirurg? Zorg dan nu voor een verwijsbriefje van uw huisarts voor uw stijve heupen. De OCON behandeling, dat maakt het beter!