Sterretjes die niet stralen

Kent u dat hinderlijke tintelende gevoel in handen of voeten? Het is net alsof er kleine naaldjes in uw huid gestoken worden. Men noemt het ook wel eens het gevoel van 'sterretjes'. Deze gewaarwording duidt veelal op een probleem met uw zenuwen of een tekort aan doorvoer van zuurstof.

 

Laat u doorverwijzen

Er kan een scala aan oorzaken ten grondslag liggen aan deze problemen. Om die reden raden wij u aan om, bij aanhoudende klachten, contact op te nemen met uw huisarts. U kunt dan samen uw medische situatie in kaart brengen. Een doorverwijzing naar een orthopedisch chirurg van OCON is soms een logische vervolgstap om weer klachtenvrij door het leven te kunnen gaan.

 

Dat maakt het beter

Wilt u graag een afspraak maken bij OCON? Dit kan alleen als u een verwijzing van uw huisarts heeft. Maak voordat u contact met ons opneemt dus eerst een afspraak met uw huisarts. Uw huisarts bepaalt of een afspraak bij OCON noodzakelijk is. Kijkt gerust op https://www.OCON.nl/patienten/wachttijden voor de actuele wachttijden. Hoe sneller, hoe beter.