Uitstralende pijn in been is hardnekkig

 

Uitstralende pijn in been die niet overgaat behoeft een deskundige diagnose. Ga eerst naar de huisarts voor een consult, vervolgens verwijst de huisarts u als dat nodig is door naar de OCON Sportmedische kliniek.

 

Pijnlijke onderbenen in rust

Heeft u in bed last van pijn in onderbeen bij rust? Houdt de uitstraling in been van de pijn u wakker? Heeft u al medicatie genomen tegen de pijn, maar helpt het niet? Laat de pijn uitstraling in bovenbeen door uw huisarts onderzoeken. Het kan te maken hebben met diabetes of met reumatische artritis of de pijn in uw been is iets anders.

 

Pijn uitstraling naar been

Pijn aan stuitje en uitstraling in been kan wijzen op een hernia of een ischias. de orthopedisch chirurg bij de OCON Sportmedische kliniek kan dit aangeven na onderzoek. Misschien heeft u wel een botje gebroken. Mocht een operatie nodig zijn dan heeft u van de huisarts wel een verwijsbrief nodig voor vergoeding door de zorgverzekeraar.

 

Maak op tijd een afspraak met uw dokter

Wordt de pijn in onderbenen in rust ondraaglijk? Dan is het de hoogste tijd om uw huisarts te vragen om een verwijsbrief voor OCON de sportmedische kliniek, Hier is men gespecialiseerd in onduidelijke pijn in been in rust. Bel uw huisarts bij uitstraling in benen van pijn. Dat maakt het beter!