Uitval van het been?

 

Wanneer u last heeft van uitvalverschijnselen van het been of nachtelijke krampen in benen of voeten, dient er snel een juiste diagnose gesteld te worden. Heeft u klachten als uitvalverschijnselen van het been, dan kan men zich wenden tot een vakspecialist van OCON Sportmedische kliniek. Uitval van het been of kramp in benen en voeten kan bij meerdere aandoeningen voorkomen, zoals een beknelde zenuw of een ontsteking. Een trauma waarbij een wervelfractuur opgelopen wordt kan ook leiden tot uitval van het been. Het been heeft een belangrijke functie voor het menselijk lichaam; voortbewegen en het dragen van ons lichaamsgewicht. Ons been bestaat uit drie onderdelen, het bovenbeen, het onderbeen en als laatste de voet.

Het bovenbeen is via de heup verbonden met de romp en de knieschijf maakt de verbinding tussen onderbeen en bovenbeen. De enkel verbindt onderbeen en voet.

 

Wilt u graag een afspraak maken bij OCON? Dit kan alleen als u een verwijzing van uw huisarts heeft. Maak voordat u contact met ons opneemt eerst een afspraak met uw huisarts. Uw huisarts bepaalt of een afspraak bij OCON noodzakelijk is.