Draaiende schouders

De schouder is een draaiend gewricht en wordt gecombineerd met diverse spieren. Dat geheel is de hele dag in beweging. Onder invloed van bijvoorbeeld overbelasting, slijtage, een harde val, beknelling van een zenuw of een ontsteking kan het schoudergewricht zich vullen met extra vocht. Dit vocht zal de bewegingsvrijheid van uw arm ernstig beperken en extra pijn veroorzaken.

 

Naar de huisarts

Mensen van alle leeftijden kunnen last hebben van vocht in de schouder. Het is belangrijk om uw klachten op tijd te onderkennen en in gesprek te gaan met uw huisarts. Bespreek een mogelijke verwijzing naar OCON Sportmedische kliniek. U wilt tenslotte zo snel mogelijk weer gezond kunnen bewegen.

 

Schouder- en elleboog specialisten

OCON heeft een afdeling met orthopedisch chirurgen en fysiotherapeuten. Zij zijn gespecialiseerd in schouder- en elleboogproblematiek. Aangezien het een complex vakgebied is, is het samenwerken met een expert de snelste weg naar herstel.

 

Afspraak maken

Wilt u graag een afspraak maken bij OCON? Dit kan alleen als u een verwijzing van uw huisarts heeft. Maak voordat u contact met ons opneemt eerst een afspraak met uw huisarts. Uw huisarts bepaalt of een afspraak bij OCON noodzakelijk is.