Zenuwpijn in de hand vinger en pols kan zorgen voor veel ongemak.

 

Zowel langdurige als korte en hevige pijn kunnen voorkomen. Oorzaak is een beschadiging van de zenuw. Dit kan door overbelasting komen waarbij herhaaldelijk dezelfde beweging maken de zenuw aan kan tasten. OCON orthopedische kliniek heeft een grote hoeveelheid kennis in huis om deze kwaal te verhelpen. Zenuwpijn wordt neuralgie genoemd en komt overal in het lichaam voor. Door slechte doorbloeding kan een zenuw bekneld raken die daardoor geïrriteerd raakt en veel pijn kan geven. Ook een trauma of verdrukking kan een oorzaak zijn van zenuwpijn.

Een ontsteking in de zenuw is ook nog een mogelijkheid. In de handen vingers en polsen zitten een grote hoeveelheid zenuwen. Handen zijn kwetsbaar waardoor de zenuwen makkelijker beschadigd kunnen worden. De specialisten van OCON orthopedische kliniek beschikken over de modernste apparatuur zodat de klachten goed te herleiden zijn. Hierna kan snel een behandeling voorgeschreven worden zodat de pijn snel verdwijnt.

Voordat u een afspraak kunt maken met OCON orthopedische kliniek is het noodzakelijk uw huisarts in te lichten. De huisarts moet toestemming geven voor een behandeling bij OCON. Zodra u een verwijzing heeft kunt U contact met OCON opnemen waarna een behandeling kan volgen.