OCON behandelt de zenuwpijn in uw heup!

 

Wanneer u op zoek bent naar een sportmedische kliniek, bent u bij OCON aan het juiste adres! Bij deze kliniek staat kennis en zorg hoog in het vaandel en dat maakt het beter! Ook voor zenuwpijn in uw heup bent u hier in goede handen!

Zenuwpijn in uw heup kan allerlei verschillende oorzaken hebben. Zo kan zenuwpijn ontstaan door een beknelling, maar ook door een acuut trauma: een zenuw is plotseling beschadigd of stevig geraakt. Tevens kan een ontsteking of tumor de boosdoener zijn.Dit soort pijn komt veel voor bij oudere mensen, want door de slijtage in de heupen ontstaat er een wrijving in de heupen met soms zenuwpijn tot gevolg. Ook personen met een afwijking in het wervelkolom hebben een grote kans op zenuwpijn in de heupen. De heup bestaat uit verschillende onderdelen. Het bestaat uit drie botten: het darmbeen, het zitbeen en het schaambeen. Rondom deze beenderen liggen veel spieren, bindweefsels en natuurlijk pezen. Dit in samenwerking met het kraakbeen en de slijmbeurs zorgt ervoor dat de heup een soepel en belangrijk gewricht is. Wanneer u geholpen wilt worden aan de zenuwpijn in uw heup, kunt u daarom bij OCON terecht!

 

Wilt u graag een afspraak maken bij OCON? Dit kan alleen als u een verwijzing van uw huisarts heeft. Maak voordat u contact met ons opneemt eerst een afspraak met uw huisarts. Uw huisarts bepaalt of een afspraak bij OCON noodzakelijk is.