Weg met de zenuwpijn in uw knie!

 

OCON is een sportmedische kliniek die met name sportmedische aandoeningen behandeld. Door de goede kennis en betrokken zorg zal u hier goed geholpen worden en dat maakt het beter! Ook als u last heeft van zenuwpijn in uw knie, bent u hier aan het juiste adres!

Zenuwpijn in uw knie kan verschillende oorzaken hebben. Zo kan de pijn ontstaan doordat er een zenuw bekneld geraakt is, maar ook doordat gevoelszenuwen geraakt zijn bij een acuut trauma. Ook kan een ontsteking of een gezwel de oorzaak van hevige zenuwpijn zijn. Zenuwpijn in de knie komt veel voor bij diabetes patiënten, want zij lopen een verhoogd risico op een afgesloten bloedvat en dus op een zenuwinfarct. Ook mensen met een been- of voetafwijking kunnen sneller last van zenuwpijn krijgen.

In de knie lopen veel zenuwen en dit zijn vaak grote en belangrijke punten. Zo ligt de gezamenlijke peroneale zenuw achter knie, waar het zich splitst in twee takken. Bovendien ligt er achter de kniepees een vetlichaam dat rijk is aan zenuwweefsel. OCON helpt u graag bij het behandelen van de stekende pijn in uw knie!

 

Wilt u graag een afspraak maken bij OCON? Dit kan alleen als u een verwijzing van uw huisarts heeft. Maak voordat u contact met ons opneemt eerst een afspraak met uw huisarts. Uw huisarts bepaalt of een afspraak bij OCON noodzakelijk is.