Zenuwpijn in voet en tenen?

 

Een doof gevoel in voet of tenen kan voor veel last zorgen in uw dagelijks bestaan. Het kan zelfs ervaren worden als minder gevoel in de tenen. U bent erbij gebaat als er snel een juiste diagnose gesteld wordt en de behandeling van het dove gevoel in voet en tenen gestart wordt. U kunt zich bij deze klachten wenden tot OCON Sportmedische kliniek.De oorzaak van een doof gevoel in de tenen en voet, of zenuwpijn, kent vaak een combinatie van factoren.

Meestal is het een afwijkende voetstand samen met veel lopen of staan. Het is ook mogelijk dat er bij een doof gevoel in de tenen een zenuw beknelling bestaat of dat er een zenuw beschadigd is geraakt.Voeten moeten het hele lichaam dragen en hebben daarvoor een stevige, maar buigzame structuur. De voet bestaat uit 26 beenderen die bij elkaar gehouden worden door spieren, pezen en bindweefselbanden die voor de stevigheid zorgen. Iedere teen heeft drie kootjes, behalve de grote, die heeft er twee.

 

Wilt u graag een afspraak maken bij OCON? Dit kan alleen als u een verwijzing van uw huisarts heeft. Maak voordat u contact met ons opneemt eerst een afspraak met uw huisarts. Uw huisarts bepaalt of een afspraak bij OCON noodzakelijk is.