Wilt u geen pijnlijke voeten meer?

Uw voeten zijn een belangrijk onderdeel van uw lichaam. Met pijnlijke voeten bent u belemmerd in uw dagelijkse bezigheden. Lopen of schoenen dragen kan dan heel oncomfortabel zijn. Soms is de pijn voortdurend aanwezig, ook als u niet loopt. De oorzaak van de pijn kan verschillende redenen hebben. Uw huisarts moet beoordelen waar de zenuwpijn vandaan komt en een verwijzing naar een orthopedisch chirurg kan hier uitkomst bieden.

 

Een deskundige behandeling

Soms veroorzaakt de zenuwpijn pijnlijke voetzolen, of misschien doet u hele voet wel zeer. OCON heeft regelmatig gevoelige voetzolen behandeld als gevolg van bijvoorbeeld een slechte doorbloeding van de voet, doorgezakte voeten, veel sporten of het vaak dragen van hoge hakken.

 

De basis van het voortbewegen

De voet is eigenlijk verdeeld in drie anatomische gebieden die door vele kleine beenonderdelen met elkaar verbonden zijn. Hierdoor is de voet wel stevig gebouwd, maar ook enigszins buigzaam. Hij moet het lichaam ondersteunen en verplaatsen tijdens het lopen. Het is dus belangrijk dat pijnlijke voeten behandeld worden, om een continuïteit in het voortbewegen mogelijk te houden.

 

Vraag een verwijzing bij de huisarts

Een orthopedisch chirurg weet precies hoe pijnlijke voetzolen behandeld kunnen worden. Door een ruime ervaring met zenuwpijn in de voeten, kunnen zij samen met u naar een passende behandeling kijken. Wilt u graag een afspraak maken bij OCON? Dit kan alleen als u een verwijzing van uw huisarts heeft. Maak voordat u contact met ons opneemt eerst een afspraak met uw huisarts. Uw huisarts bepaalt of een afspraak bij OCON noodzakelijk is.