phone icon 088 - 708 3370 Login medewerkers

Deel uw ervaring

​We horen graag hoe u onze zorg ervaart! Dit kunt u delen op de onafhankelijke ervaringssite ZorgkaartNederland, website van Patiëntenfederatie Nederland. U kunt hier uw specialist of OCON Orthopedische kliniek als organisatie waarderen. We horen graag hoe u onze zorg ervaart! Dit kunt u delen op de onafhankelijke ervaringssite ZorgkaartNederland, website van Patiëntenfederatie Nederland. U kunt hier uw specialist of OCON Orthopedische kliniek als organisatie waarderen.

​Heeft u een klacht?Heeft u een klacht?

Wij vinden het belangrijk om u met persoonlijke aandacht te behandelen en de beste zorg te geven. Toch gaat het niet altijd naar wens en kan het voorkomen dat u niet tevreden bent over de zorg bij OCON. 
We stellen het op prijs als u in dat geval uw klacht of ongenoegen met ons bespreekt, zodat we samen met u kunnen zoeken naar een oplossing.
U kunt uw klacht digitaal indienen via het klachtenformulier. Heeft u liever telefonisch contact?
Bel dan met 088-708 33 70 (van maandag t/m donderdag bereikbaar tussen 08.00 en 17.00 uur).
Voor meer informatie over klachtenbemiddeling verwijzen wij u door naar onze pagina 'vragen en klachten'.
Wij vinden het belangrijk om u met persoonlijke aandacht te behandelen en de beste zorg te geven. Toch gaat het niet altijd naar wens en kan het voorkomen dat u niet tevreden bent over de zorg bij OCON. We stellen het op prijs als u in dat geval uw klacht of ongenoegen met ons bespreekt, zodat we samen met u kunnen zoeken naar een oplossing. U kunt uw klacht digitaal indienen via het klachtenformulier. Heeft u liever telefonisch contact? Bel dan met 088-708 50 51 (van maandag t/m donderdag) bereikbaar tussen 08.00 en 17.00 uur).

Ervaringen

10
,
0

Ben zeer tevreden over dr.dijkstra goede uitleg en  luisterend oor snel handelen helemaal top.

10
,
0

Geweldig

8
,
7

zeer tevreden over de arts en de zorg van de verpleegsters Lief en attent

10
,
0

De orthopeed Dr Homan is een vriendelijke toegankelijke specialist. Vooraf is mij goed uitgelegd wat de operatie ging inhouden. Ook heb ik direct tijd...

10
,
0

Zeer tevreden

10
,
0

Geweldige ervaring met een geweldige arts. Duidelijk begrijpende uitleg met een super resultaat.

10
,
0

Dokter van Doorn heeft mij super behandeld en begeleid na mijn heupoperatie. Ook de nazorg/ gesprekken waren top! Zeer behulpzame en kundig arts!

7
,
7

deskundige en ervaren verpleegkundige, met een warme belangstelling voor de patient

9
,
6

Ben zeer tevreden over de operatie en de nazorg

9
,
7

Duidelijke uitleg goed overleg samen gehad hoe nu verder te moeten .alle lof voor dkt Pakvis