phone icon 088 - 708 3370 Login medewerkers

Route locatie Almelo


Bezoekadres:

Zilvermeeuw 1
7609 PP Almelo

Postadres

Postbus 546

7550 AM HengeloOCON bevindt zich in het gebouw van Ziekenhuisgroep Twente. Wij zijn goed bereikbaar per auto en met het openbaar vervoer.

 

Met de auto:

Vanaf de A35:

Neem afslag 30-Almelo-Zuid en voeg in op de Henriëtte Roland Holstlaan/N349 richting Almelo-Zuid/Ootmarsum. Ga verder op de Henriëtte Roland Holstlaan/N349. Sla bij de eerste kruising linksaf naar de Weezebeeksingel. Neem de 2e afslag links naar de Zilvermeeuw. Neem vervolgens de 1e afslag rechts om op Zilvermeeuw te blijven.

 

Met openbaar vervoer

Trein
Ziekenhuisgroep Twente is niet per trein bereikbaar. Vanaf het centraal station in Almelo kunt u ons per bus of taxi bereiken.

Bus
Vanaf het centraal station in Almelo kunt u met stadsbus 21 en 26 ons bereiken. U stapt uit bij de halte Ziekenhuisgroep Twente. Vanaf de halte is het 1 minuut lopen naar de ingang.

Bent u 65 jaar of ouder en reist u met de bus? Profiteer dan nu van het 65 PLUS kaartje. Daarmee kunt u 1 uur lang voor € 1,00 reizen met de bussen van Twents. Het 65 PLUS kaartje koopt u in de bussen van Twents.

 

Parkeren

Bij de locaties Almelo en Hengelo is ruimschoots parkeergelegenheid. De service en het onderhoud van het parkeersysteem brengen kosten met zich mee. Als bijdrage in deze kosten vragen wij een parkeervergoeding.

 

Parkeertarieven

Voor het brengen of ophalen van patiënten en/of bezoekers kunt u het parkeerterrein oprijden tot vóór de hoofdingang. U kunt daar alleen passagiers in- en uit laten stappen. Als u het parkeerterrein binnen 20 minuten verlaat, hoeft u geen parkeergeld te betalen.
•    tarief per uur € 1,00 (betalen bij de betaalautomaat)
•    maximaal tarief per dag € 4,00 (betalen bij de betaalautomaat)
Betalen kan met contant geld of met uw pinpas. Na het betalen heeft u 15 minuten de tijd om het parkeerterrein te verlaten.

 

Voor langere periode parkeren

Komt u vaker met de auto naar ZGT? Dan is het misschien voordeliger om voor het parkeren een dagkaart, weekkaart of maandkaart aan te schaffen.
•    Dagkaart € 4,00 (verkrijgbaar bij de betaalautomaat)
•    Weekkaart € 10,00 (verkrijgbaar bij de betaalautomaat)
•    Maandkaart € 30,00 (verkrijgbaar bij parkeerbeheer)
Een dag-, week- of maandkaart werkt als een abonnement en biedt u de mogelijkheid om gedurende de geldigheid meerdere keren op een dag in- en uit te rijden.