phone icon 088 - 708 3370 Login medewerkers

Geslaagde open dag bij OCON Orthopedische kliniek

Datum:20 March 2017 18:51

Zaterdag 18 maart jl. heeft OCON Orthopedische kliniek vele bezoekers mogen begroeten tijdens de jaarlijkse Open dag van Zorg en Welzijn.

Bezoekers werden met een eiwitrijke kwark hartelijk ontvangen door ons culinair team. 
Waarom eiwitrijk? Eiwitten dragen bij aan een goed herstel na een operatie. 

De open dag bood bezoekers een kans om een kijkje te nemen in de operatiekamer en recovery van OCON. Voor bezoekers die even moesten wachten, was er de gelegenheid om informatie te verkrijgen over de verpleegafdeling.

Op de recovery gaven onze medewerkers informatie over de knie- en heup protheses en waren deze protheses ook te bekijken. 

Eenmaal aangekomen op de operatiekamer, stonden onze orthopedisch chirurgen, OK-assistenten en anesthesieassistenten klaar om geïnteresseerden van alles te vertellen over het operatieproces. Tevens was er de mogelijkheid om te ervaren, op een demo, hoe het is om met een camera in een knie te kijken.

Aan het einde van de rondleiding konden kinderen zich verkleden als een ware medewerker van de operatiekamer! Hierbij konden leuke fotomomentjes natuurlijk niet ontbreken.

Tevens was er de mogelijkheid om mee te doen aan de prijsvraag; ‘Hoeveel operaties zijn er op de dagbehandeling van OCON uitgevoerd in 2016?’. Het juiste antwoord is 2458 operaties. De winnaars ontvangen deze week bericht en kunnen hun gewonnen OCON goodiebag binnenkort thuis verwachten. 

Team OCON kijkt met veel plezier terug op deze open dag!