phone icon 088 - 708 3370 Login medewerkers

Triathlon Holten presenteert nieuwe hoofdsponsor

Datum:27 January 2015 15:30

Naast hoofsponsoren Vivera en VolkerWessels is OCON Sportmedische kliniek de derde hoofdsponsor van de Triathlon Holten 2015. De organisatie is erg blij met de nieuwe hoofdsponsor en noemt OCON ‘een goede basis voor dit mooie evenement’ waar jaarlijks veel nationale en internationale triatleten aan deelnemen.

 

OCON Sportmedische kliniek, gevestigd in Hengelo, staat bekend om de specialistische ervaring in sportorthopedie, sportgeneeskunde en sportfysiotherapie en levert sporters kennis over preventie, diagnose en behandeling van blessures. 
“Wij zien vooral het belang van een goede relatie tussen onze kliniek en sportevenementen. Als hoofdsponsor van de Triathlon Holten leggen wij de relatie met een vooraanstaand sportevenement, georganiseerd in onze eigen regio.” 

 

De kliniek richt zich op alle sporters; van recreatief tot aan topniveau. “Sporters weten vaak niet de weg voor een goede diagnose. Dat leidt soms tot onnodig lang slepende blessures en zelfs tot onnodig ziekteverzuim.” Het professionele team van OCON Sportmedische kliniek bestaat uit orthopedische chirurgen, sportartsen en sportfysiotherapeuten die vaak in korte tijd een goede diagnose en bijbehorend behandelplan kunnen opstellen.