phone icon 088 - 708 3370 Login medewerkers

Succesvolle open dag bij OCON

Datum:24 March 2016 08:55

De open dag op zaterdag 19 maart is weer bijzonder goed bezocht. Vanaf 11.00 tot 15.00 uur was iedereen welkom om een kijkje te nemen bij OCON. 

Bezoekers werden op de sportkliniek van OCON hartelijk ontvangen door ons culinair team met een eiwitrijke lekkernij. Waarom eiwitrijk? Eiwitten dragen bij aan een goed herstel na een operatie.  
 
Verpleegkundigen gaven voorlichting over de verpleegafdeling en twee orthopedisch chirurgen waren aanwezig om uitleg te geven over heup/knie prothesiologie en dit jaar was er ook aandacht voor voet- en enkelklachten.
Belangstellenden konden kans maken op een leuke goodiebag door mee te doen aan de prijsvraag; hoeveel botjes zitten er in totaal in voet en enkel? De winnaars worden binnenkort per mail op de hoogte gebracht.
Onze sportfysiotherapeut en secretaresse van de sportkliniek waren aanwezig om bezoekers te informeren over de verschillende vormen van sportmedische zorg die OCON Sportmedische kliniek te bieden heeft.
 
Op het OK complex van ZGT waren orthopedisch chirurgen, OK-assistenten en anesthesieassistenten aanwezig om uitgebreid informatie te geven en te demonstreren over orthopedische operatieve behandelingen.
Hier was ook veel belangstelling voor.
 
OCON kijkt met veel plezier terug op een goed verzorgde en informatie dag.