phone icon 088 - 708 3370 Login medewerkers

Tiende editie OCON magazine - Bewegen is vrijheid

Datum:14 December 2022 09:09

Beste lezer,
 

De laatste editie van ons magazine van 2022 ligt voor u. Is voor u het jaar ook weer zó omgevlogen? Ik vraag mij met enige regelmaat af hoe het komt dat het lijkt alsof het ieder jaar sneller gaat?
 

Ik werk inmiddels bijna 10 jaar bij OCON, en als ik dan in gedachten terug ga naar wat we de afgelopen 10 jaar hebben bereikt, dan is er zo ontzettend veel gebeurd. Ook afgelopen jaar. Er is veel gerealiseerd waar we trots op mogen zijn. 
 

Begin dit jaar hebben we onze nieuwe polikliniek in Almelo in gebruik genomen. En onlangs is de volledige nieuwe poli in Hengelo officieel geopend. Zowel vanuit patiënten als vanuit onze medewerkers krijgen we veel enthousiaste reacties. 
 

Medio september organiseerden we in het kader van ons 12 ½ jarig bestaan een symposium voor de huisartsen en fysiotherapeuten in ons werkgebied met als titel: Samen houden we Twente in beweging. Een mooie bijeenkomst met debat over hoe we de beweegzorg nog beter kunnen maken in onze regio. 


En tot slot, waar in deze editie ook uitgebreid aandacht aan wordt besteed, de promotie van maar liefst 3 van onze orthopedisch chirurgen: dr. Anil Peters, dr. Roy Hoogeslag en dr. Arjan Bergink. Allereerst natuurlijk een fantastische prestatie. Primair van henzelf, maar ook zeker van de collega’s van OCON die hebben bijgedragen aan deze promotieonderzoeken. Het is voor mij een uiting van de OCON-cultuur: je altijd blijven afvragen hoe kan de zorg anders, slimmer, beter? Nieuwsgierig blijven dus. Een kernkwaliteit van onze mensen, die we maximaal inzetten ten gunste van patiëntenzorg.
 

Ik wens u weer veel leesplezier met deze laatste editie van 2022. Fijne feestdagen, een mooi 2023 gewenst en met ons magazine maken we daar graag weer onderdeel van uit!

 

Jessica ter Hofte – Visser
Algemeen directeur OCON

 

Lees hier het magazine!