phone icon 088 - 708 3370 Login medewerkers

Zaterdag 18 maart Nationale Open dag van Zorg en Welzijn. Komt u ook?

Datum:13 March 2017 13:21

Op zaterdag 18 maart opent OCON Orthopedische kliniek van 11.00 tot 15.00 uur weer de deuren tijdens de landelijke Open dag van de Zorg. 
Dit jaar is de dagbehandeling geopend waarbij u een kijkje kunt nemen op onze recovery en operatiekamer. De orthopedisch chirurg vertelt u graag meer over de verschillende ingrepen. De aanwezige OK medewerkers weten u te voorzien van interessante informatie. Voor de kinderen is er een leuk foto momentje. Het is dus zeker de moeite waard om een kijkje te nemen! 
 

Wat is er te doen?

  • Ontvangst in de lounge van de dagbehandeling met een eiwitrijk hapje door ons culinair team 

  • Toelichting door verpleegkundigen over onze OCON verpleegafdeling

  • Prijsvraag

  • Activiteit voor kinderen

Kinderen kunnen zich verkleden als medewerker van de operatiekamer waarna er (met uw mobiele telefoon) een leuke foto gemaakt kan worden. 

  • Rondleiding door onze dagbehandeling;

Neem een kijkje op de recovery en de operatiekamer. Op de recovery kunt u protheses bekijken en vertellen onze recovery verpleegkundigen en OK-assistenten u meer over het operatieproces.
Op de OK staan de orthopedisch chirurg, OK-assistenten en anesthesieassistenten om u te informeren over een arthroscopische knie operatie. Hierbij kunt u zelf, op een demo, zien hoe het is om met een camera in een knie te kijken. 

De dagbehandeling van OCON Orthopedisch kliniek bevindt zich op de 1e verdieping (routenummer 0.3) binnen ZGT aan de Geerdinksweg 141 te Hengelo. 
Wilt u er zeker van zijn dat u niets mist van de geopende afdelingen binnen ZGT? Volg dan de speciale route die is samengesteld door en met ZGT. 

Iedereen is van harte welkom om deze dag meer te weten te komen over OCON en het specialisme orthopedie. Ons team staat graag voor u klaar. Tot ziens op 18 maart!


Wist u dat onze OCON Sportmedische kliniek ook is geopend? Hierover leest u binnenkort meer op de website en Facebook pagina van OCON Sportmedische kliniek.