phone icon 088 - 708 3370 Login medewerkers

Zijn wij de meest patiëntvriendelijke kliniek van Nederland?

Datum:14 October 2015 14:39

Welke kliniek is dit jaar de meest patiëntvriendelijke kliniek van Nederland? Op woensdag 9 december a.s. maakt Patiëntenfederatie NPCF bekend welke kliniek volgens de bezoekers van ZorgkaartNederland het beste wordt gewaardeerd. Vorig jaar werd deze publiekprijs voor het eerst uitgereikt en ging de prijs naar het Alexander Monroe Borstkankerziekenhuis. 

Dit jaar wordt ook weer het meest patiëntvriendelijke ziekenhuis uitgeroepen. Nieuw zijn de prijzen voor meest patiëntvriendelijke verpleeg-/ verzorgingshuis én zorgverlener. 

Doe mee!
Wilt u meebepalen wat de uitslag wordt? En ons nomineren voor de prijs? Dat kan! U kunt meedoen door voor 16 november a.s. een waardering voor onze kliniek en/of één van onze zorgverleners te plaatsen op ZorgkaartNederland.nl. 

Hoe wordt bepaald wie wint? 
Op basis van de waarderingen wordt bepaald wie er in de verschillende categorieën wint. De uitslag wordt berekend op basis van het percentage aanbevelingen en het gemiddelde cijfer van de waarderingen. Hieruit wegen de onderdelen informatie en luisteren, de twee belangrijkste pijlers van patiëntvriendelijkheid, het zwaarst mee. Patiëntenfederatie NPCF stelt in samenwerking met onderzoeksbureau SAMR, voorheen MarketResponse, de uitslag vast. De volledige lijst met criteria is te vinden op ZorgkaartNederland.nl/prijs. 

Uitreiking 
De prijsuitreiking is op woensdag 9 december a.s. tijdens het event ‘Kent u de wensen van uw patiënt?’. Dit event vindt plaats in Fort Voordorp in Utrecht.