phone icon 088 - 708 3370 Login medewerkers

Bezoek poli of orthopedisch chirurg

Om een afspraak te kunnen maken met één van onze orthopedisch chirurgen heeft u een verwijsbrief van uw huisarts nodig. Wanneer u deze heeft, kunt u zelf contact opnemen met OCON voor een afspraak. U kunt dit uiteraard ook via uw huisarts doen. In dat geval belt uw huisarts voor een afspraak of maakt uw huisarts digitaal een afspraak.

De polikliniek

Wanneer u een afspraak heeft met één van onze orthopedisch chirurgen wordt u hiervoor uitgenodigd op onze polikliniek. U ontvangt hiervoor een afspraakbevestiging per post.

Let op: Voorafgaand aan uw eerste afspraak met onze specialist moet u een röntgenfoto laten maken op de afdeling Radiologie in het ZGT. Er wordt naar gestreefd om dit een half uur voorafgaand aan de afspraak bij de orthopedisch chirurg te doen maar dit kan in sommige gevallen eerder zijn. 

Zodra u na het maken van de röntgenfoto op onze polikliniek komt, meldt u zich bij de medisch secretaresse aan de balie in de wachtruimte. Vervolgens neemt u plaats in de wachtruimte tot u opgeroepen wordt voor uw afspraak. In onze wachtruimtes staan luxe koffiemachines waar u kosteloos gebruik van kunt maken en zelf een kop koffie koffie, cappuchino, thee of chocolademelk kunt pakken. 

Meer informatie over de locatie van de polikliniek in Almelo vind u hier
Meer informatie over de locatie van de polikliniek in Hengelo vind u hier.

Beeldbelconsult

Al geruime tijd, maar versnelt door de coronacrisis is er een groeiende behoefte om fysiek contact door digitale oplossingen te vervangen. Niet alleen privé heeft beeldbellen een vlucht genomen, ook bij OCON Orthopedische kliniek gaat beeldbellen een belangrijke rol spelen. 
OCON is kort geleden gestart met een pilot beeldbellen.

Lees hier meer over een beeldbellen.