phone icon 088 - 708 3370 Login medewerkers

OCON Restaurant


Op de OCON verpleegafdeling vindt u een sfeervol ingericht restaurant. Een goede voedingssituatie voor de patient bevordert het herstel en voorkomt voor een belangrijk deel complicaties zoals het krijgen van een infectie. Om die reden bieden wij onze patiënten een uitgebreide menukaart waarop veel verschillende gerechten te vinden zijn. Zo zijn er dagelijks veel verschillende opties voor ontbijt, lunch en diner. Hierbij serveren wij gezonde seizoensgebonden maaltijden, maar kunt u ook kiezen voor een stukje appeltaart wanneer u daar trek in heeft. OCON vindt het belangrijk dat patiënten kunnen eten wat en wanneer zij willen. 

OCON stimuleert patiënten zoveel mogelijk gebruik te maken van het restaurant. De korte wandeling naar het restaurant is daarmee een therapeutische activiteit en zorgt ervoor dat u als patiënt zich sneller kan mobiliseren. Daarbij zorgt het samen eten met andere patiënten voor afleiding en gezelligheid.

Bezoekers

Bezoekers kunnen in het restaurant gebruikmaken van onze luxe koffiemachine en zijn  vrij om zelf een kop koffie, thee, cappuccino of chocolademelk te pakken.

Bezoekers kunnen helaas geen gebruik maken van onze menukaart voor patiënten. Wanneer u als bezoeker iets wilt eten bestaat er altijd de mogelijkheid om dit te verkrijgen bij restaurant SMAAK in de centrale hal van ZGT.