phone icon 088 - 708 5876 Login medewerkers

Kies in 2022 de juiste zorgverzekering en verzeker u van de beste zorg bij OCON

Datum:23 December 2021 20:00

OCON sluit ieder jaar contracten met zorgverzekeraars zodat onze zorg voor u volledig wordt vergoed. Betaling van uw eigen risico verrekent uw zorgverzekeraar rechtstreeks met u. 

Voorkom eigen bijbetalingen, stap tijdig over
Hieronder vindt u de actuele status van onze onderhandelingen met zorgverzekeraars. Mocht uw verzekeraar er niet tussen staan, vraag dan bij uw zorgverzekeraar na onder welk van onderstaande zorgverzekeraars uw polis valt.

De kleurcodering geeft onze verwachting weer ten aanzien van de lopende onderhandelingen: meer groen betekent dat we verder zijn in de onderhandelingen en dat de kans groter wordt dat we ook voor 2022 een contract hebben met deze zorgverzekeraar zodat uw zorg vergoed wordt. Zodra er veranderingen zijn in de onderhandelingen, zullen deze z.s.m. worden bijgewerkt in het overzicht.OCON levert orthopedische en sportmedische zorg van de hoogste kwaliteit. Dagelijks staan wij met ruim 200 verpleegkundigen, medisch specialisten, secretaresses en overige medewerkers voor u klaar. Daarvoor vragen wij van zorgverzekeraars een eerlijk tarief. 

U kunt nog tot en met 31 december 2021 overstappen naar een andere zorgverzekeraar.

Voor vragen kunt u zich per email tot ons wenden of contact opnemen met uw zorgverzekeraar.