phone icon 088 - 708 5876 Login medewerkers

Vierde editie OCON magazine

Datum:16 October 2019 09:59

Hierbij presenteren wij al weer de vierde editie van ons magazine en daarmee is de eerste jaargang een feit. En gelukkig hebben we nog volop inspiratie voor het invullen van de komende jaargang.

In deze editie veel aandacht voor enkels en voeten. Onze mensen die zich met dit onderdeel van het lichaam dagelijks bezig houden vertellen u uitgebreid welke problemen zij zoal tegen komen, en ook welke oplossingsmogelijkheden er zijn. Onze verpleegkundige Annique neemt u mee in hoe zij
dagelijks invulling geeft aan onze patiënten, en uiteraard is er ruimte voor een ervaring van één van onze patiënten, mevrouw Els Bokhorst.

In de sporteditie uitgebreid aandacht voor de nodige sportieve activiteiten en prestaties, en de betrokkenheid voor onze sportartsen daarbij. Zo vertelt Anko Boelens over zijn rol als sportarts bij de Tour de France van afgelopen zomer, maar ook onze OK-medewerker Ida Beermann leverde voor het goede doel een prestatie van formaat door van Den Helder naar Texel te zwemmen. Ga er maar aan staan!

Ik wens u weer veel leesplezier, wij zijn inmiddels druk aan de slag met de volgende editie!           

Namens team OCON,


Jessica ter Hofte
Algemeen directeur OCON  

Open hier het magazine