phone icon 088 - 708 5876 Login medewerkers

Christiaan Broersma

“Ik heb altijd veel gevoetbald in de zaal en op het veld waarvan een groot aantal jaren op landelijk niveau. In verband met klachten aan de binnenkant van mijn knie ben ik in Leeuwarden aan mijn meniscus geopereerd. Er bleek een scheurtje in de meniscus te zitten. Na de operatie, die volgens de chirurg goed was gelukt, bleef ik met veel pijnklachten zitten. Ik kreeg het advies dat ik moest accepteren dat ik geen balsporten meer kon beoefenen en dat ik mij moest toeleggen op fietsen en wandelen. Na veel revalideren en fysiotherapie kwam ik tot de conclusie dat ik niet verder kwam in mijn herstelproces. 

Ik ben vervolgens rond gaan vragen waar ik het beste terecht kon met mijn knieprobleem. Mijn vaste fysiotherapeut adviseerde mij naar dokter Hoogeslag van OCON te gaan voor een second opinion. Met behulp van een MRI kwam dokter Hoogeslag tot de conclusie dat er nog een scheurtje in de meniscus zat. Dit verklaarde grotendeels mijn pijnklachten.

Na een geslaagde operatie in april 2014 en een aantal maanden revalideren in de sportschool ben ik nu al weer een aantal maanden in de zaal en op het veld actief. Ik wil hierbij benadrukken dat de hele gang van zaken rondom OCON mij super is bevallen."