phone icon 088 - 708 5876 Login medewerkers

Organisatie

Over OCON Sportmedische kliniek

Als sporter wilt u zorgeloos en zonder klachten kunnen sporten en bewegen. Of u nu recreatief sporter bent of optimaal wilt presteren, een sportblessure of andere klachten heeft of het ontstaan hiervan net juist wilt voorkomen.

Sportmedische kliniek helpt u hierbij. Er staat een team van specialisten in sportzorg voor u klaar, achter één loket. U kunt bij ons terecht voor al uw vragen, problemen of begeleiding op sportmedisch gebied. Zowel voor de behandeling van sportblessures of andere sport-gerelateerde klachten of net juist het voorkomen hiervan, als voor begeleiding bij trainingsopbouw en prestatiebevordering.

Wij verlenen sportmedische zorg aan (weer) beginnende sporters, recreatieve sporters, wedstrijdsporters en topsporters.

Waarom kiezen voor OCON Sportmedische kliniek?

OCON Sportmedische kliniek is een kliniek met veel specialistische ervaring in sportorthopedie, sportgeneeskunde en sportfysiotherapie. Onze specialisten werken samen in een team en hebben hierbinnen allen hun eigen aandachtsgebied. Zo is alle sportgeneeskundige kennis voor u beschikbaar. Ze helpen u graag om verantwoord te sporten, uw sportambities waar te maken, maar ook om prettiger te functioneren in het dagelijks leven. Een goede fysieke conditie is daarbij een belangrijke basis.