phone icon 088 - 708 5876 Login medewerkers

Informatie voor pers


Nieuws van OCON Sportmedische kliniek

U kunt zich aanmelden voor de OCON en/of OCON Sport nieuwsbrief. In deze nieuwsbrief deelt OCON nieuwe ontwikkelingen met journalisten en andere geïnteresseerden in OCON. Link inschrijven nieuwsbrief.

Blijf ook op de hoogte via de site waar onze nieuws- en persberichten op vermeld staan. Persberichten vindt u als nieuwsbericht op onze site waar u naast nieuwsberichten ook informatie over bijeenkomsten vindt. Bent u actief op social media, dan blijft u eenvoudig op de hoogte door ons te volgen via Twitter, Facebook en Linkedin.

Interviewverzoek

Wilt u als redacteur of journalist meer weten over OCON, een medisch onderwerp of heeft u een specifiek verzoek voor een interview? Neem dan contact op met de afdeling communicatie.

Verzoek voor beeld- en/of geluidsopnamen

Om de privacy van de patiënten en medewerkers te waarborgen, is het maken van foto-, film- en geluidsopnamen alleen toegestaan met toestemming en onder begeleiding van een medewerker van de afdeling communicatie van OCON. Neem hiervoor contact op via onderstaand telefoonnummer of e-mail adres.

Contact 

Telefoonnummer: 088 - 708 7116 .
E-mail: [email protected]Afbeeldingen

Campagnebeeld OCON Orthopedische kliniek (1)

Campagnebeeld OCON Sportmedische kliniek (1)


Campagnebeeld OCON Orthopedische kliniek (2)


Campagnebeeld OCON Sportmedische kliniek (2)


Video's

Er zijn geen video's beschikbaar.

Er zijn geen video's beschikbaar.


Er zijn geen video's beschikbaar.


Er zijn geen video's beschikbaar.