phone icon 088 - 708 5876 Login medewerkers

Dagbehandeling

Wanneer u een dagbehandeling ondergaat in onze kliniek dan wordt u hiervoor uitgenodigd op onze speciaal ingerichte dagbehandelingsafdeling. Deze afdeling is zo ingericht dat u snel geholpen wordt, waardoor u in de meeste gevallen na uw behandeling dezelfde dag nog weer naar huis kunt.

Voorbereiding

Wanneer u een dagbehandeling moet ondergaan ontvangt u hiervoor per post een uitnodiging. Op deze uitnodiging vindt u ook specifieke informatie over hoe u zich moet voorbereiden en wat u moet meenemen. 

Houd in elk geval met onderstaande punten rekening:
 • Zorg ervoor dat u geen make-up, nagellak of bodylotion draagt.
• Draag geen sieraden maar laat deze zoveel mogelijk thuis.
• Breng makkelijk zittende kleding mee voor na de operatie (trainingsbroek/joggingbroek/trui/vest).

Dagopname

Op de dag van de behandeling moet u zich op het met u afgesproken tijdstip melden bij de receptie in de centrale hal van ZGT (OCON is gevestigd binnen de muren van ZGT). Een gastvrouw van ZGT begeleidt u vervolgens naar de afdeling. Op de afdeling moet u zich melden bij de medisch secretaresse achter de balie. Deze zal een korte vragenlijst met u doornemen. Vervolgens kunt u plaatsnemen in de lounge totdat u opgeroepen wordt voor uw behandeling.

In onze lounge is een TV, verschillende tijdschriften en een aantal computers aanwezig die u kunt gebruiken. Tevens is WIFI beschikbaar. Zodra u opgeroepen wordt neemt een verpleegkundige u mee naar de kleedruimte. Hier trekt u operatiekleding aan. In de kleedruimte is een kluisje aanwezig voor uw kleding en overige spulletjes.