phone icon 088 - 708 5876 Login medewerkers

Sportorthopedie

​Sporters belasten hun lichaam intensiever. Hierdoor hebben zij meer kans op blessures.  Wij verlenen sportmedische zorg aan (weer) beginnende sporters, recreatieve sporters, wedstrijdsporters en topsporters. 

​Doorverwijzing

Heeft u last van een sportblessure? Uw huisarts, sportarts of fysiotherapeut kan u doorverwijzen naar een orthopedisch chirurg. Een orthopedisch chirurg is een medisch specialist die is gespecialiseerd in aandoeningen van botten, spieren, pezen en gewrichten. Onze orthopedisch chirurgen zijn specialisten in het vaststellen en behandelen van sportblessures. Voor een afspraak heeft u een verwijzing van de huisarts nodig.

 
Specifieke aandachtsgebieden

Elke orthopedisch chirurg bij OCON Spotmedische kliniek heeft zijn eigen specifieke aandachtsgebied, zoals blessures van de schouder, van de heup- en liesregio, de knie of van de voet & enkel. U wordt dus altijd door een super specialist geholpen. 

Begeleiding en behandeling

Onze orthopedisch chirurgen begeleiden en behandelen veel beginnende sporters,recreatieve sporters en topsporters, onder wie de spelers van betaald voetbalorganisatie FC Twente.

Daarnaastmaken de orthopedisch chirurgen van OCON-Sport deel uit van een grotere groeporthopedisch chirurgen van OCON Orthopedische kliniek. Hierdoor is,indien nodig, expertise in alle facetten op orthopedisch vakgebied aanwezig.